Web Analytics
  • Proextender montare

Proextender :  este compus dintr-un inel de plastic bazal (A) prevazut cu un spatiu circular prin care se introduce penisul. Doua tije metalice sunt atasate la inel ca suport de tractiune manual; 


Doua piulite de intindere (2 si 3 )a suportului de plastic B se gasesc pe cele 2 tije . Aceste piulite  se actioneaza simultan, spre stanga sau dreapta, in functie de ceea ce doriti ca effect: intindere sau destindere.

 Suportul de plastic B culiseaza inainte si inapoi pe cele 2 tije, ca sa se poata adapta la diferite lungimi ale penisului, de la 5-6cm la 18-20cm .


INSTRUCTIUNI DE FIXARE  a penisului in proextender: 


ProExtenderul se monteaza prin plasarea inelului bazal (A) in jurul bazei penisului , in timp ce se aliniaza cele doua bare (filetate) de metal pararel cu penisul, una de fiecare parte iar capul penisului se aseaza pe suportul concav de plastic ( B)


Se formeaza apoi o bucla lejera in jurul capului penisului din capetele strapului de silicon( 1 )  (sau a furtunelului siliconic ), prin trecerea lor prin cele 2 fante a suportului B 


INSTRUCTIUNI DE AJUSTARE a tensiunii de intindere:


Dupa ce  proextenderul a fost montat , forta de tractiune poate fi ajustata prin rotirea celor doua piulite spre dreapta/stanga simultan.


Forta de tractiune poate fi stabilita de la usor la maxim. Spre deosebire de modelele vechi de Proextender, acest tip de mecanism permite o forta de intindere de la cateva zeci de grame la zeci de kg.. Modelele mai vechi de extendere Proextender sau Andromedical permit doar o ajustare limitata pana la 500 grame forta de intindere(modele cu arc)


De ce nu este indicat sa se foloseasca proextenderul  ore in sir consecutiv? Pentru ca circulatia singelui in zona glandului este incetinita de strapul siliconic care il prinde de support. Astfel, este necesara folosirea in intervale scurte,de 30 min , cu pauze intre ele, pentru ca circulatia sangelui sa revina la normal.


Va rugam respectati aceste instructiuni .


 Pentru a scoate  un proextender:  se demonteaza de pe penis prin simpla slabire a strapului de silicon (trageti de ‘’urechile’’ strapului)si apoi se inlatura pur si simplu. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Proextender montare

  • Product Code: Proextender : componente
  • Availability: 9
  • 149.00lei

  • Ex Tax: 149.00lei

Related Products

Proextender functionare

Proextender functionare

ProExtender ul este un aparat de marire a penisului , care functioneaza pe baza fortei de tra..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei

Proextender utilizare

Proextender utilizare

Utilzarea proextenderului pe perioade lungi CONSECUTIVE pentru a obtine rezultate maxime NU este..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei

Proextender - FAQ

Proextender - FAQ

INTREBARI FRECVENTE -Care este dimensiunea minima necesara a penisului pentru a folosi acest ..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei