Web Analytics
  • Proextender functionare

ProExtender ul este un aparat de marire a penisului , care functioneaza pe baza fortei de tractiune (alungire) .


Tesuturile penisului se adapteaza influentei factorilor fizici externi ( in cazul de fata - forta de tractiune) marindu-si lent volumul celulelor si masa, crescind astfel dimensiunile finale ale penisului. Aceasta metoda naturala a fost folosita initial de triburi indigene cu scopul de a mari dimensiunea lobului urechii , a buzelor, a gitului si chiar a penisului , prin folosirea greutatilor.


Desigur, aceasta metoda, a fost perfectionata de specialisti, si astfel din 1990 si pina in ziua de azi extenderul este folosit obligatoriu dupa orice operatie de alungire de penis ( pentru ca ligamentele ce fixeaza penisul de os, odata sectionate sa nu se scurteze prin cicatrizare) dar se foloseste si ca metoda non-invaziva de marire a penisului, cu rezultate uimitoare, fara a fi necesara o operatie riscanta si costisitoare.


Studiile au aratat ca folosirea proextenderului are ca rezultat o alungire considerabila pentru toti subiectii testati care au utilizat mecanismul conform manualului. Marirea este permanenta si are efect atit asupra lungimii cat si a circumferintei penisului. Acest mecanism nu va interveni in functiile de baza ale penisului. Nu va afecta placerea sexuala sau capacitatile reproductive, si nu afecteaza urinarea, este o metoda non-invaziva (metodele invazive- sunt cele prin care se patrunde in corpul uman)


Dupa o perioada de 3-4 luni , subiectii au constatat o alungire a penisului in medie de 17 % - 28% . De asemenea, s-au obtinut rezultate uimitoare in cazurile de Peyronie’s (penis cu deformari, curburi foarte pronuntate, cocoasa, forma de banana) obtinindu-se indreptari de pina la 70%. Mecanismul poate fi folosit zilnic pentru obtinerea de rezultate maxime. Gradul de alungire este direct proportional cu numarul total de ore ore de folosire.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Proextender functionare

  • Product Code: Proextender : functionare
  • Availability: 9
  • 149.00lei

  • Ex Tax: 149.00lei

Related Products

Proextender utilizare

Proextender utilizare

Utilzarea proextenderului pe perioade lungi CONSECUTIVE pentru a obtine rezultate maxime NU este..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei

Proextender montare

Proextender montare

Proextender :  este compus dintr-un inel de plastic bazal (A) prevazut cu un spatiu circular pr..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei