Web Analytics
  • Proextender - FAQ

INTREBARI FRECVENTE


-Care este dimensiunea minima necesara a penisului pentru a folosi acest proextender?
R: -Pro-Extenderul este proiectat sa poate fi folosit si pe cele mai mici penisuri(sub 6 cm in stare flasca ) dar se adapteaza perfect si pentru cele peste 17 cm (stare flasca)prin culisarea varfului de plastic B pe cele 2 tije si blocarea lui cu cele 2 piulite .


-Centimetri cistigati prin folosirea acestui proextender se vor pierde in timp daca nu-l mai folosesc?
R: -Nu ,marirea penisului este permanenta.


-Trebuie sa am un program fix de folosire?
R: -Nu, poti sa folosesti proextenderul dupa cum ai timp. Rezultatele in ce priveste marirea penisului depind de numarul total de ore/pe luna cit este folosit, si de tensiunea de tractiune folosita in acest interval(este indicat sa fie folosit in prima luna 1-2 ore zilnic, cu forta de tractiune usoara, apoi din luna a doua se poate purta 2-4 ore zilnic, dar nu consecutiv ci in jumatati de ora cu pauze intre ele.


- Functioneaza acest proextender si pe un penis curbat?
R:-Da! Studiile recente au demonstrat eficacitatea proextenderului in vindecarea curburilor severe de penis(Peyronie’s desease) ajutind la obtinerea unui penis mai drept, in proportie de pina la 70%. Penisul Dvs va fi mai drept, putind experimenta astfel pozitii sexuale pe care inainte nu le puteati avea. Majoritatea actorilor de filme xxx au folosit pro-extendere medicale pentru a-si mari penisul si a-l sculpta intr-o forma cit mai dreapta.


- Care este lungimea medie cistigata prin folosirea acestui proextender ?
R: -Lungimea medie a penisului creste in medie cu 17-28% , iar indreptarea curburilor(forma de banana)cu pina la 70%.Aceste valori sunt medii si nu reprezinta o limita. Pentru un penis care in ERECTIE are doar 10 cm , in medie se ajunge la 12,5-13 cm dupa 3-4 luni de folosire . Pentru un penis de 16 cm (in erectie)se poate ajunge la 18-19 cm , dupa 4-5 luni de folosire. Fiecare centimetru conteaza!


-As putea sa-l port noaptea in timp ce dorm?
R: -Nu! Nu este indicat sa fie purtat in timpul somnului, deoarece se poate depasi timpul limita de folosire , deasemenea se pot face miscari necontrolate ale corpului in timpul somnului care sa lezeze penisul.- Cit de mult trebuie sa folosesc proextenderul?
R: -Viteza cresterii penisului tau este direct proportionala cu timpul pe care-l petreci folosindu-l, care poate ajunge la citeva ore pe zi,(fractionate in jumatati de ora,cu pauze intre ele )timp 3-6 luni de zile. Penisul nu va creste la infinit , in general dupa 8 luni de folosire s-au raportat diminuari ale cresterii, pina la oprire.Dar centimetri obtinuti au fost mai mult decit satisfacatori. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Proextender - FAQ

  • Product Code: Proextender FAQ
  • Availability: 9
  • 149.00lei

  • Ex Tax: 149.00lei

Related Products

Proextender utilizare

Proextender utilizare

Utilzarea proextenderului pe perioade lungi CONSECUTIVE pentru a obtine rezultate maxime NU este..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei

Proextender montare

Proextender montare

Proextender :  este compus dintr-un inel de plastic bazal (A) prevazut cu un spatiu circular pr..

149.00lei Ex Tax: 149.00lei